科目一覧へ戻る | 2022/12/02 現在 |
開講科目名 /Course |
青森の食と産業化-Cultural anthropology of local food and dietary practice- |
---|---|
時間割コード /Course Code |
1221500040 |
ナンバリングコード /Numbering Code |
|
開講所属 /Course Offered by |
教養教育科目/ |
曜日コマ /Day, Period |
水/Wed 3 |
開講区分 /Semester offered |
前期/first semester |
単位数 /Credits |
2.0 |
学年 /Year |
2,3,4 |
主担当教員 /Main Instructor |
諏訪 淳一郎/SUWA JUNICHIRO |
科目区分 /Course Group |
教養教育科目 学部越境型地域志向科目 |
教室 /Classroom |
|
必修・選択 /Required/Elective |
選択必修 |
授業形式 /Class Format |
演習科目 |
メディア授業 /Media lecture |
- |
教員名 /Instructor |
教員所属名 /Faculty/Department |
---|---|
GRIGORE IRINA FLORENTINA/GRIGORE IRINA FLORENTINA | 教養教育開発実践センター/ |
諏訪 淳一郎/SUWA JUNICHIRO | 国際連携本部/ |
杉山 祐子/SUGIYAMA YUKO | 人文社会科学部/ |
近藤 史/KONDO FUMI | 人文社会科学部/ |
難易度(レベル) /Level |
|
---|---|
対応するCP/DP /CP/DP |
|
授業としての具体的到達目標 /Concrete arrival target as the class |
|
授業の概要 /Summary of the class |
|
授業の内容予定 /Contents plan of the class |
1.概説 General Introduction: 2.フィールドトリップのガイダンスGuidance for Field Trip 3~6.フィールドトリップ:海の駅「わんど」Field Trip in Uminoeki Wando. 7.直売所Farmer's/Fisher’s Market 8.発表1Presentation 9.発表1振り返り Reflection on Presentation 10.フィールドトリップのガイダンスGuidance for Field Trip 11~12.津軽あかつきの会 13.食の人類学 Anthropology of Food 14.発表2Presentation 15.発表2振り返りReflection on Presentation 2/まとめConclusion |
成績評価方法及び採点基準 /A scholastic evaluation method and marking standard |
|
予習及び復習等の内容 /Contents such as preparations for lessons and the review |
TBA |
教材・教科書 /The teaching materials, textbook |
|
参考文献 /bibliography |
TBA |
留意点・予備知識 /Point to keep in mind, back ground |
The entire course is in English. |
授業内容に関する質問・疑義等 /Question, doubt about class contents |
|
Eメールアドレス・HPアドレス /E-mail address, HP address |
|
学問分野1(主学問分野) /Discipline 1 |
|
学問分野2(副学問分野) /Discipline 2 |
|
学問分野3(副学問分野) /Discipline 3 |
|
実務経験のある教員による授業科目について /About the class subject by the teacher with the work experience |
|
地域志向科目 /Local intention subject |
|
授業形態・授業方法 /Class form, class method |
Lecture, field presentation and presentation. |
科目ナンバー /The subject number |
|
メディア授業による著作物利用の有無について /Whether or not copyrighted works are used in media classes |
無/Nothing |
その他 /Others |
No. | 回(日時) /Time (date and time) |
主題と位置付け(担当) /Subjects and instructor's position |
学習方法と内容 /Methods and contents |
備考 /Notes |
---|---|---|---|---|
該当するデータはありません |