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授業情報/Class Information

科目一覧へ戻る 2025/03/26 現在

基本情報/Basic Information

開講科目名
/Course
課題研究Ⅱ(食料資源学コース)/Case Study Ⅱ(Applied and Food Science Course)
時間割コード
/Course Code
A255000028
ナンバリングコード
/Numbering Code
開講所属
/Course Offered by
農学生命科学研究科/
曜日コマ
/Day, Period
開講区分
/Semester offered
通年
単位数
/Credits
3.0
学年
/Year
2
主担当教員
/Main Instructor
石川 隆二/ISHIKAWA RIYUUJI
科目区分
/Course Group
大学院(修士課程) 
教室
/Classroom
必修・選択
/Required/Elective
授業形式
/Class Format
メディア授業
/Media lecture

担当教員情報/Instructor Information

教員名
/Instructor
教員所属名
/Faculty/Department
石川 隆二/ISHIKAWA RIYUUJI 農学生命科学部/
柏木 明子/KASHIWAGI AKIKO 農学生命科学部/
難易度(レベル)
/Level
Level5
対応するDP
/DP
DP1, DO2, DP3
授業としての具体的到達目標
/Concrete arrival target as the class
Acquire the ability to plan and conduct experiments from a research perspective as a working professional.

Acquire the ability to collect and analyze data obtained from experiments.
授業の概要
/Summary of the class
Plan and conduct experiments based on research as a working professional or related research conducted by the supervising professor.

Consult with the supervising professor regarding the planning of experiments, execution of experiments, data collection, and analysis.
授業の内容予定
/Contents plan of the class
Instructions will be given by the supervising professor as needed.
成績評価方法及び採点基準
/A scholastic evaluation method and marking standard
Evaluation will be based 100% on research attitude and engagement.
予習及び復習等の内容
/Contents such as preparations for lessons and the review
Instructions will be given by the supervising professor as needed.
教材・教科書
/The teaching materials, textbook
Instructions will be given by the supervising professor as needed.
参考文献
/bibliography
Instructions will be given by the supervising professor as needed.
留意点・予備知識
/Point to keep in mind, back ground
Instructions will be given by the supervising professor as needed.
授業内容に関する質問・疑義等
/Question, doubt about class contents
Please ask your supervisor.
Eメールアドレス・HPアドレス
/E-mail address, HP address
学問分野1(主学問分野)
/Discipline 1
Z95:学際・新領域
学問分野2(副学問分野)
/Discipline 2
学問分野3(副学問分野)
/Discipline 3
地域志向科目
/Local intention subject
授業形態・授業方法
/Class form, class method
Instructions will be given by the supervising professor as needed.
科目ナンバー
/The subject number
メディア授業による著作物利用の有無について
/Whether or not copyrighted works are used in media classes
有/Yes
その他
/Others
対応する汎用的スキル1
/Transferable Skill1
対応する汎用的スキル2
/Transferable Skill2
対応する汎用的スキル3
/Transferable Skill3
対応する汎用的スキル4
/Transferable Skill4
対応する汎用的スキル5
/Transferable Skill5
No. 回(日時)
/Time (date and time)
主題と位置付け(担当)
/Subjects and instructor's position
学習方法と内容
/Methods and contents
備考
/Notes
該当するデータはありません

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